Verzendingen & Retours

Verzenden
De levertijd is slechts een schatting en wordt van kracht vanaf de datum van bestelling. Bestellingen worden verzonden via DE POST Standaardlevering (binnen 1 à 2 werkdagen) De levertijd kan variëren afhankelijk van de daadwerkelijke beschikbaarheid van de producten en is afhankelijk van de goedkeuring van de bestelling.

Retour beleid
Als de klant het product wil retourneren, vragen we u vriendelijk het product binnen maximaal 3 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren.
- Om het retourrecht uit te oefenen, moeten klanten het product in perfecte, onbeschadigde staat en in de originele verpakking mét prijskaartjes retourneren.
- De veiligheidstag dat aan de kledingartikelen is bevestigd, moet bij retournering onbeschadigd en in originele staat aan het artikel hangen.
- In geval van een teruggave zullen wij uw betaling (excl. Verzendkosten voor retourzending) binnen 14 dagen terugbetalen.
- In geval van omwisseling worden de kosten van de tweede verzending niet in rekening gebracht, mits deze ook niet teruggestuurd word.
- om het retourrecht uit te oefenen, moeten klanten het retourformulier invullen dat is opgenomen in het originele pakket

Retourneren van een product
- Plaats het item in een verzenddoos, u kunt de originele doos gebruiken als de doos nog onbeschadigd is
- Vul het retourformulier in dat is meegeleverd met de originele verzenddoos. Dit formulier kan worden gebruikt om uw bestelling te wijzigen; een andere maat, kleur of ander product bestellen. U kunt het formulier hier downloaden. in het geval dat het niet is inbegrepen.
- Sluit de verzenddoos en plak deze stevig vast.
- Label de doos met het retour-verzendadres (zie formulier)
- Lever de doos in bij een vertrouwde koerier. Zorg ervoor dat u een trackingservice toevoegt, zodat het pakket altijd kan worden getraceerd.
- Als u uw product wilt ruilen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via [email protected] zodat we uw gewenste kleur of maat kunnen reserveren.